diumenge, 24 de juliol del 2011


Alyebard ha dit...
- Ei, no sé on pararé pel 2015, però ja podeu comptar amb mi. 
-  Fantàstic,  Alyebard!  Com més  serem més riurem.
-  Això sí, haureu d'avisar-me uns dies abans perquè sóc un despistat de mena!
-  T'avisarem...  crec  que avisarem  a tothom finalment!   Segur  que serà  la manera  més  eficaç  que la gent  se'n recordi. però clar  avisarem  a tothom que  tindrem apuntat  aquí...  si no  com sabrem que  l'hem d'avisar?


PD:  Tots  els  que no us heu  apuntat  encara  a la trobada  virtual  del gener  2015,  deixeu  un comentari  i us hi  apuntem

13 comentaris:

 1. Perdoneu-me, jo és que sóc nou per aquí, i no entenc massa bé com funciona tot plegat, però m'agradaria apuntar-m'hi, és possible? Tracteu-me bé, eh, que sóc 'novato'...

  ResponElimina
 2. je, je, je... com a novato no coles gens, però igualment et tractarem bé, XeXu!

  ResponElimina
 3. i jo..que puc?
  Alyebard...no pateixis que ens ho recordaran!!! :)

  ResponElimina
 4. Tu tampoc no pots apuntar-te, que no coles com a no apuntada... i ves a veure el post anterior que en XeXu té una queixa contra tu... :) Creu que no el tractes prou bé. ;)

  ResponElimina
 5. No sé si em vaig apuntar diria que sí ...per si de cas m'hi torno o retorno a apuntar...en tot cas apunta'm-hi! quedar apuntat...quin embolic! ostres no falta tant pel 2015....si passa tant depresa el temps com m'han passat els darrers 4 anys....seré 4 anys més gran!!!! uf!

  ResponElimina
 6. A en Xexu no cal posar-li l'enllaç perquè el té aquí al costat a les entrades populars.

  Però a la fanalet i a tu us poso l'enllaç per si teniu cap dubte:

  Elfreelang

  Fanal Blau

  ResponElimina
 7. Elfree com que tots serem 4 anys més grans, no es notarà la diferència, dona!

  ResponElimina
 8. Eiiiii jo encara sóc una blogaire molt novata, però si m'hi voleu a mi també em faria molta gràcia ser-hi!! Què vol dir una trobada virtual? Estar tots conectats a la mateixa hora??

  El 2015 és d'aquí molt, 4 anys...on serem d'aquí 4 anys? Com serem? Felicitats per l'idea que és molt molt maca! Jo de petita escrivia papers que deia, ara tinc 7 anys, vaig a la classe de...i ho guardava per casa, a darrera els marcs de fotos, llibres i quan al cap dels anys ho trobava em feia molta gràcia. Bé n'hi havia molts que m'enrecordava que els havia posat i llavors no tenia gràcia, però els que m'havia oblidat que hi eren feien molta il·lusió de trobar-los al cap d'anys.

  ResponElimina
 9. Ui Carme me n'havia oblidat !!!! sí si et vaig suggerir noms i tot...on tinc el cap? vols dir que no notarem els quatre anys???

  ResponElimina
 10. Barcelona m'enamora, I tant que t'hi volem! D'aquí 4 anys de novata ja no en tindràs res i segur que hauràs deixat enrere algunes persones que voldries retrobar. La idea és que durant un més tothom que vulgui pot venir a donar notícies pròpies, o venir-ne a llegir dels que han marxat i ja no tenen blog, però que venen de visita. La idea és enviar-vos a tots els que vulgueu una invitació per participar al blog i que tothom qui vulgui pugui penjar un post.

  De moment et dedicaré un post com a adherida... et sembla bé?

  ResponElimina
 11. Elfree, ho notarem, però ho notarem tots igual... quedarà equilibrat ;)

  ResponElimina
 12. Quina idea tan bonica per estar ben informats de les vides de cadascú. Doncs espero que d'aquí quatre anys m'hagin passat coses ben maques per poder explicar...però sobretot espero que tots el blogs que tan m'agraden segueixin igual de vius.

  Sí Carme, com tu vulguis, per mi cap problema! :)

  Per cert, la foto de la capçalera del blog és preciosa!!

  ResponElimina
 13. Demà tindràs el teu post, amb el diàleg que hem tingut aquí, als comentaris... més o menys guarnidet!

  ResponElimina