dimecres, 27 de juliol del 2011

Barcelona m'enamora ha dit...

-  Eiiiii jo encara sóc una blogaire molt novata, però si m'hi voleu a mi també em faria molta gràcia ser-hi!! 
-  I tant que  t'ho volem  i de novata  al gener del 2015  ja no ho seràs  gens!
- Què vol dir una trobada virtual? Estar tots conectats a la mateixa hora??
-  No no exactament,  pretenem que  duri un mes  i que en aquest  mes  (gener 2015)  els  blocaires  que  continuïn i els que hagin plegat  es  puguin trobar  sense  compromís  de  continuïtat  i explicar-se  com  estan i com van les  coses. És  que els que fa temps  que correm per  aquí,  a vegades trobem a faltar  els que han plegat...

- El 2015 és d'aquí molt, 4 anys...on serem d'aquí 4 anys? Com serem? 
-  No sé  ni on serem  ni  com serem  ni tan  sols  sé  si  hi serem,  però  fem plans  igualment!
- Felicitats per l'idea! Quina idea tan bonica per estar ben informats de les vides de cadascú. 
-  Gràcies!  M'alegro que t'agradi.
- Doncs espero que d'aquí quatre anys m'hagin passat coses ben maques per poder explicar...però sobretot espero que tots el blogs que tan m'agraden segueixin igual de vius. 
- Esperem que sí!  Però  si  no...  ens retrobem igual!
- Jo de petita escrivia papers que deia, ara tinc 7 anys, vaig a la classe de...i ho guardava per casa, a darrera els marcs de fotos, llibres i quan al cap dels anys ho trobava em feia molta gràcia. Bé n'hi havia molts que me'n recordava que els havia posat i llavors no tenia gràcia, però els que m'havia oblidat que hi eren feien molta il·lusió de trobar-los al cap d'anys.
- Doncs  això  no és  ben bé  el que fem aquí.  Aquí espero retrobar  persones  que fa  temps  que no en sabem res.


PD:  Però  això  es fa  en un altre  blog,  es  diu  "Cartes  al futur"  està obert  a tothom  i  tothom pot  penjar els posts  que vulgui,  però  ha de ser  forçosament  per  sis  mesos després    (com a mínim)  del dia que l'escrius.  No  hi ha màxim,  pots  programar  un post  per  d'aquí  3  anys  si vols...  és una proposta  d'en Jordi  Casanovas. Jo ja hi estic  apuntada.

2 comentaris:

  1. Justament, els novatos sou la nostra gran esperança de mantenir el 'xiringuito' fins llavors! Però han de ser novatos d'aquesta qualitat i aquesta empenta com tu, Barce. Ens veiem d'aquí a quatre anys. Bé, abans també, no fotem.

    Nenes, 10 punts per la propaganda a Cartes al futur! Aquests dos projectes em tenen tan meravellat... me'n vaig a canviar les normes de c@ts perquè han de poder guanyar les dues la millor iniciativa d'aquest any! Carme, fem alguna cosa, dona!

    ResponElimina
  2. Gràcies Xexu!

    Aquí a la blogosfera catalana queda clar que els novatos a diferència del que veiem a les pel·lícules americanes se'ls tracta la mar de bé i se'ls acull amb el braços oberts, cosa que s'agraeïx enormement! :)

    ResponElimina