dijous, 6 de novembre del 2014

Falten 60 dies...


60 dies 8 setmanes i 4 dies2 mesos.
 • Finalment, no posaré un ordre predeterminat a les intervencions de la gent, durant la trobada gener 2015.  • Avisaré per mail a tothom, com a recordatori, durant el mes de desembre
 • Deixeu els posts en esborrany. Els administradors del blog els publicarem.
 • Entre 1-3 posts per persona. Tema lliure.
 • Feu molts comentaris, si us plau.


19 comentaris:

 1. CARMETA, quan dius "Tema lliure" vols dir total i absolutament lliure... o sigui un post tal com ens doni la gana? Un post quadrat, rodó, tridimensional, pla, amb textura, sorollós, borrós, educat, mil·limetrat, trencadís...? :-DD

  ResponElimina
 2. Les instruccions són ben clares, ara només queda pensar quines seran les nostres aportacions. Jo apunto a explicar batalletes blogaires, que em conec. Però de moment no he pensat res. Què explicar que no s'hagi explicat encara?

  ResponElimina
 3. A mi no cal que m’avisis per mail, ja m’ho recordarà el feedly ;)

  PD: Segueixo pensant que serà un caos això de no posar ordre, però la majoria ha parlat! O per ser exactes, la majoria no ha dit res...

  ResponElimina
 4. I si fem esborranys i tu Carme els distribueixes perquè no es publiquin tots de cop al mateix dia?

  ResponElimina
 5. Assumpta, quan dic tema lliure, doncs sí, vull dir lliure del tot.
  La idea és que la gent vingui i se saludi, i doni senyals de vida. Cadascú els pot donar a la seva manera... Tots els posts que proposes em semblen perfectes, sempre i quan: els borrosos es puguin llegir, malgrat tot, i els trencadissos durin, al menys, un temps prudencial (perquè es puguin llegir, of course) ;DDD.

  XeXu, doncs la idea de les batalletes blocaires, a mi, em sembla bona... n'hi ha de molt divertides.

  pons... què et sembla la idea de la Sílvia?

  Em sembla una idea molt bona, Sílvia. No se m'havia acudit.
  Ara la poso, en aquest mateix post.

  Pons, Assumpta, XeXu, Sílvia, qui de vosaltres estaria disposat a compartir "administració" del blog, amb mi? Per si es donés el cas que alguns dies jo hagués d'estar fora de joc... més que res.  ResponElimina
 6. Em sembla perfecte, deixem l'esborrany y tu Carme vas repartint
  #SiSi :o)

  ResponElimina
 7. Això que proposa la Sílvia no es el mateix que posar ordre? No es més feina per la pobre Carme? Per mi millor això que no pas el caos total, està clar.
  Si fos possible m'agradaria que el dia i l'hora que es publicaran els meus dos posts (sí, de moment dos), i l'enllaç estigués fixat un parell de dies abans de la seva publicació per així poder sincronitzar-me amb el meu bloc (endreçat que és un). Els deixaria en esborrany abans del gener. Demano massa?

  ResponElimina
 8. Sí, tens raó, pons. És una manera de posar ordre, una mica així d'estar per casa, perquè ja veurem com funcionarà... no les tinc totes... no sé perquè em va fer la impressió de ser menys rígida que l'altra opció de repartir-ho tot exactament. Igualment els que no ho llegeixin, publicaran al seu aire, això no canvia... en cap dels ordres possibles.

  Pons, no solament no demanes massa sinó que estaria bé que en el teu cas i per la sincronització dels teus posts als dos blogs, els programessis per avançat a l'hora i el dia que vulguis i jo ja no te'ls toco.

  Una altra opció és que et faci "administrador" del blog i m'ajudis a posar ordre... què hi dius?

  ResponElimina
 9. Fer-me administrador?! Jo comprometrem amb alguna cosa que no sigui únicament per benefici propi? Realment se’m faria estrany...

  La veritat es que tinc una feina molt variable, tinc èpoques amb molta feina de cop i moltes d’altres amb una feina més relaxada, per tan se’m fa difícil comprometrem i assegurar fiabilitat al 100% però per programar unes quantes dotzenes de posts tampoc hauria de caldre molta estona. Tot i així accepto la teva oferta.

  Quant dius que es cobra? xD

  ResponElimina
 10. Esteu tots dos fitxats... Moltes gràcies!!!

  Ja ens organitzarem... Per programar posts.
  Quan faci el post dels 30 dies... D'aquí poquet ;)
  Demanaré que comencin a fpdeixar esborranys abans del gener i així des del començament podrem programar-ne algun.

  ResponElimina
 11. Pons, Sílvia, ja consteu com a administradors al blog!!!

  ResponElimina
 12. Molt bé! De totes maneres, de moment ho organitzes tu per no embolicar-nos i quan no puguis ens passes el relleu?

  ResponElimina
 13. Mentalitzeu-vos que poca gent ens farà cas...

  ResponElimina
 14. M’encanta tenir poder! Si algú em cau malament li esborro el post! Muuaaahahaha!

  ResponElimina
 15. Ara m'he despenjat aquí i veig que es parla d'una trobada gener 2015... però he intentat mirar enrere i no he entès de què va això ni si és o no obert... algú em pot fer cinc cèntims? Gràcies!

  ResponElimina
 16. Hola ignasi, ja hauries de saber com tot lo mitjanament important de la catosfera a Pons's Blog ja s'ha explicat ;)

  Pons’s Blog, fent spam des de 2006 ^^

  ResponElimina
 17. Ai, no veig fins ara la proposta d'ajudar a administrar, perdona!!

  De totes formes, amb en PONS i la SÍLVIA segur que formeu un equip molt bo! :-))

  La idea de fer els posts com a esborranys i que vosaltres els aneu publicant amb una mica de separació em sembla BONÍSSIMA.

  En realitat l'ordre serà el que posin els blogaires... vosaltres tan sols avançareu o retardareu unes hores o un dia... perquè no hi pogués haver un post que durés 5 minuts, que seria molt trist... Si, després hi pa posts que duren un dia i altres que s'hi estan una setmana, ja no passa res, forma part de la petita anarquia pròpia d'un blog així ;-)))

  ResponElimina
 18. (En PONS s'està sociabil·litzant... al final resultarà humà i tot) :-DDD

  ResponElimina