divendres, 17 d’octubre de 2014

80 dies


80 dies
11 setmanes i 3 dies
2 mesos i 22 dies

Us heu fixat  en l'enquesta de la barra lateral?
Voleu contestar-la  si us plau?

16 comentaris:

 1. Hi he rumiat una estona, en la pregunta de l'enquesta, i encara que penso que un cert control facilitaria les coses també veig que no és gaire factible quan hi ha tanta gent apuntada per tant aquesta vegada (i sense que serveixi de precedent) m'he decantat pel NO.

  ResponElimina
 2. Gràcies, Mc!!

  Ja sabeu que jo també em decanto pel No ( en aquest cas només i sense que serveixi de precedent). Perquè em sembla complicat i gens fàcil de fer complir.

  ResponElimina
 3. Jo pensava que ja havia votat, ara intento votar pel Sí i no m'apunta, però bé, penso que serà un desgavell si cadascú escriu quan li sembla, i que serà difícil de controlar quants cops publica cadascú i això. Si ja s'han colat algunes publicacions fora d'hores, imagineu què passarà quan hi hagi via lliure.

  Ho faré com digui la majoria, i de moment sembla clara. Ja ho tenim aquí això...

  ResponElimina
 4. Sí, sí que te l'ha agafat, al menys jo veig un vot al sí, que ahir no hi era, després de votar en Mc.

  Si per aquelles coses guanyés el sí, m'hi ajudaries, a posar ordre, XeXu?

  ResponElimina
 5. acabo de votar pel no ......a fora a la vida i al nou ena serà sí, entenc que seria complicat oi Carme, crec que sabent que el limit és entre un i tres posts ja està bé

  ResponElimina
 6. Ja he votat pel NO també!
  Penso que som molts per a dur un control.

  Aferradetes ... ja hi som!! :)

  ResponElimina
 7. En aquest cas també he votat no...És molt difícil de posar un ordre amb tanta gent!
  Petonets.

  ResponElimina
 8. En aquest cas també he votat no...És molt difícil de posar un ordre amb tanta gent!
  Petonets.

  ResponElimina
 9. “Es molt difícil posar un ordre amb tanta gent” Collonades. Més difícil es fer que un país es manifesti any darrera any i mira...

  A veure quants som? 70. Quants dies hi ha al gener? 31. Quants posts com a màxim per cap hem dit que faríem 3? 70 x 3 = 210. 31 / 210 = 0,1476, això vol dir un post cada 3 hores i 32 minuts aproximadament. Se li assigna a cada un 3 hores en les que publicar de manera arbitrària, i que cadascú triï si vol publicar en una, en dues o en les tres franges.
  Segur que hi haurà que no s’hi fixarà i publicarà quan li doni en gana, tampoc es tracta de posar-se a vigilar que tothom publiqui quan se li ha assignat, però amb sort, aquesta gent serà una minoria.

  ResponElimina
 10. Per cert, es complicat assegurar la fiabilitat d’aquestes enquestes. Esborrant les cookies, renovant la IP i com a molt també la MAC un podria votar tantes vegades com volgués. Es clar que s’hauria de ser molt retorçat per fer una cosa així...

  ResponElimina
 11. pons, quines coses dius, qui es prendria tantes molèsties per aquesta enquesta...

  Em falta una cosa molt important... que em calculis l'estona que trigaré per muntar tot aquesta programa de participació i la normativa corresponent... la feina de vigilància no cal perquè no la penso fer... l'altra depèn de les ganes i del càlcul de temps. Gràcies per veure-ho tot tan fàcil, sobretot quan la feina no l'has de fer tu!!!

  ResponElimina
 12. Si una cosa caracteritza la gent que hi ha apuntada en aquesta iniciativa es que molts d’ells no son passos mandrosos i no seran pocs els que s’ofereixin a donar-te un cop de ma quan calgui. Fins hi tot jo mateix, imaginat!
  La normativa corresponent es tan senzilla com: Cadascú pot publicar un post a les hores que té assignades. O si vol només fer-ne servir una o dues d’elles.
  Si em dius el nombre de participants jo mateix et calculo l’hora que hauria de publicar cadascú.
  Si trobes que es massa feina realitzar una de les opcions, quin sentit té fer l’enquesta?

  ResponElimina
 13. A veure, pons...

  Si l'enquesta la contestés una quantitat de gent raonable, i l a majoria votés que sí... (tenint en compte que som gairebé 80 inscrits... No sé com a mínim el 50 %...)

  Voldria dir dues coses:

  1.- que la majoria de gent està al cas del que diem
  2. - i que està disposada a seguir les normes d'horaris

  Aleshores, jo dedicaria el temps que calgués (amb la vostra inestimable ajuda) per establir un ordre.

  Però la realitat és tota una altra. La gent ( en general i salvant agradabílissimes excepcions) no es preocupa d'estar al cas de res i se'ls ha d'anar al darrere continuament.

  O sigui que si no tinc les evidencies número 1 i 2, no penso fer feina inútil, de la qual ningú farà ni el més punyetero cas ( perdó, sí, sí, seríem 8 o 10 que ho respectaríem).

  Per altra part i perdona que em repeteixi, em donaré per satisfeta si quan arribi el gener 2015, hi participa la meitat de les persones apuntades... I això que penso durant el darrer mes, escriure per mail el recordatori a tothom.

  O sigui que... Endavant les atxes i segur que sortirà fantàstic...

  ResponElimina
 14. Jo només intentava defensar la meva posició per tal que el protagonisme dels posts de tothom fos relativament equitatiu. Perquè ja se sap que molta gent es llegeix l'últim post publicat i s'oblida dels de sota.

  Tens raó, realment he pecat d'optimista, vist l'èxit participatiu de l'enquesta està clar que només un petit percentatge de gent està al cas d'això.

  De totes maneres no canviaré el meu vot ;)

  ResponElimina
 15. Un vot expressat amb convenciment no s'ha de canviar mai, pons!!!

  Gràcies per estar al cas... T'asseguro que t'ho dic de tot cor!!!

  ResponElimina