dissabte, 23 d’abril del 2011

Jordi Solà Coll

La meva foto 


Jordi Solà Coll ha dit...


-  M'agrada la idea apuntada per una amistat blogaire: que, fet i fet, la nostra coneixença inveretix els principis habituals: abans ens hem conegut "virtualment", que no pas de manera, anem a dir, convencional és a dir, física.

-
És cert que per aquí ens coneixem d'una manera inversa a l'habitual, però crec que és ric perquè tenim l'opportunitat de conèixer persones que potser, per la forma convencional no ho faríem. Penso que a través dels blogs es donem moltes més oportunitats i també penso, que totals desconeguts ens poden arribar a conèixer d'una manera més íntima que no pas els coneguts del nostre cercle habitual. I que potser un dia ens hauríem de trobar...! Per
tant, em sembla una bona pensada! M'agrada que t'agradi! :D  La trobada, però, és virtual... Tot i així t'hi apunto, eh? :D 

3 comentaris:

 1. Recordo molt bé quan el Jordi em va escriure aquestes paraules al blog i com podeu veure, se'l veia amb ganes de participar en aquesta trobada.
  Ara, he de confessar que estic un pèl preocupada per ell. Fa un temps va anunciar que no podia publicar al blog de la manera que ho feia habitualment perquè havia tingut problemes tècnics a casa. Després d'això, en sec, va tancar el blog... La veritat és que no sé què haurà passat... Espero que qualsevol dia d'aquests torni i si no és així, espero trobar-lo el gener del 2015!

  ResponElimina
 2. És allò que els filòsofs diuen que és molt més gran que no qualsevol biblioteca: la memòria que perdem

  ResponElimina
 3. Ostes, sí... no he pogut accedir ni al seu perfil. Quina llàstima! Espero que se'n recordi de la trobada, però si està tant desconnectat... no ho sé pas!

  ResponElimina