dijous, 7 d’abril del 2011

McAbeu

La meva fotoMcAbeu ha dit...
-  Jo també m'apunto la data i amb les prevencions que calguin (perquè si encara no sé que dinaré d'aquí a una hora molt menys puc saber on seré i que faré l'any 2015), em comprometo a que, per poc que pugui, ens hi trobarem!
-  Les  prevencions  normals  de tothom,  Mc.  M'alegro  que  si bé  no saps  què  dinaràs...  al menys  saps  que  dinaràs.  ja és  molt!  No et demano un compromís  en ferm,  només  les  teves  ganes  o  la tev a voluntat  de ser-hi  ara.
- Doncs si és així no pateixis, si que ho crec que hi podré ser! :-D

5 comentaris:

 1. Segur que ens veurem...i farem alguna endevinalla...

  ResponElimina
 2. Espero que a en Mac no se l'hagi d'anar a buscar i que arribi tranquil·lament a aquelles dates, que seguim compartint amb ell tants i tants jocs, per molt de temps.

  ResponElimina
 3. Buf! I jo que n'encerto tant poques!

  Però potser sí que la trobada donarà fins i tot per endevinalles!

  ResponElimina
 4. Encara que he de dir que, ara com ara i a aquest ritme, el LLIBRE no conté prou enigmes per arribar al 2015 també us puc dir que aquest és un detall que no em preocupa (amb els que tenia quan vaig començar el blog hauria durat menys d'un any i a l'octubre en faré tres).
  L'important és continuar amb ganes de fer el blog i aquestes ganes no les he perdut. Així que (amb les prevencions que calguin ;-D) ens veurem a la trobada del 2015.

  ResponElimina
 5. Maaaac!! M'havia perdut la teva entrevista!! :-))

  Bah, si al LLIBRE li estàs tu fent annexes constantment, això ho tinc claríssim :-DD busca, busca, que al 2015 vull seguir protestant per les hores dels enigmes i queixant-me dels matemàtics difícils i totes aquestes coses que faig :-P

  ResponElimina