dimecres, 6 de febrer de 2013

Glòria

Ei!  Gent que Roda  el món!!!!    després  de  7  llarg  mesos  sense  cap nou adherit,  ara  per  fi  ens  ha  arribat  la Glòria.  Potser hauria    (hauríem)  de promocionar  més  aquest  pobre  blog,  o quan arribarem a la fita,  ja no se'n recordarà  ningú.

Bé,  doncs  anem per feina...   a  la Glòria  li va passar  pel cap  participar  en la cadena  de   refranys  blocaires.  I  com que la Glòria   és  fidel i sempre  li agrada  tornar  al  blog,  va proposar  precisament el títol d' aquest blog   com a refrany  blocaire.

En XeXu  sempre  amatent  de posar  les  coses  al seu lloc,  la va  informar  puntualment:

- Roda el món i torna al blog és un blog que porta la Carme Rosanas! És una proposta de trobada virtual el 2015, per tots aquells que segueixin i pels que han anat deixant la catosfera. Si no t'hi has apuntat, fes-ho de seguida, que hi hem de ser tots!

La  Glòria,  que  tot i que es  pensava  que  havia  ficat  la pota,  en realitat  ens  havia  fet  un gran favor  recordant-nos   de cop  a  tots,  que aquest  blog  existeix,  venir  cap aquí  de seguida...  bé...  primer  va avisar

-  Vaja, ja he ficat la pota! Ja l'he visitat i m'he apuntat a la trobada, ara no sé si he de fer alguna cosa més. Ja m'ho direu. Gràcies XeXu.

I després, aquí ...

-  Ep, que ara m'hi he assabentat pel XeXu de la trobada blocaire que prepareu.
    M'hi apunto! Que he de fer?

Jo li vaig  explicar  el que feia  al cas...  em sembla  que no gaire  bé,  per cert,  i  això  m'ha  donat  la idea  i m'ha fet sentir  la necessitat  de  reactivar  el blog  i de  començar  a  fer  participar  a la  gent  adherits  d'alguna   manera... per  mantenir  el blog   actualitzat  més  sovint.

Algú  té idees  sobre  què  podem fer  en aquests   un any  i 11  mesos que queden?

12 comentaris:

 1. iupiii...com més serem, més riurem!!

  Bon dia!

  ResponElimina
 2. Es una mica estrany reactivar un bloc que en principi fins d'aquí 1 any i 11 mesos no s'ha d'activar, no?

  ResponElimina
 3. Així m'agrada, sa lluna, alegria i positivitat...

  NO com alguns... ;) sí, sí, va per vosté sr. pons... li faig saber que aquest a entrada és la número 66 d'aquest blog. I.... "nohasefaltadesirnadamas"

  ResponElimina
 4. És clar que sí! Que bé que la Glòria em fes cas! Ja som un més.

  No sé què podríem fer, però estaria bé que el blog anés fent coses perquè tothom el tingui al cap. Potser no cal que sigui ara, però uns 6 mesos abans n'hem de fer propaganda perquè no hi falti ningú!

  ResponElimina
 5. i perque no fem un sorteig mensual entre els registrats i al que li toqui ha de fer un relat recordatori que es penjara a aquest bloc.......

  ResponElimina
 6. Això de fer un relat perquè et toca fer-lo… a mi no em surten els escrits així...

  ResponElimina
 7. A mi em sembla bé la idea del Joan. Estaria bé un relat cada mes i que el faci el qui li toqui. És millor que anem alimentant el blog perquè si ens hem d'esperar fins al 2015 i llavors només tenim un mes, no pairem tota la producció. Ara, d'aquesta manera es pot anar fent sense pressió i si la inspiració no ve un dia, pot venir un altre. Segur que durant un mes algun dia lúcid hi haurà i la Novesflors no tindrà problemes.

  ResponElimina
 8. la idea del Joan està bé....però si enlloc de sorteig demanem voluntaris?

  ResponElimina
 9. Ei, Carme, vinc de cal Pons, jo també m'hi apunto!

  ResponElimina
 10. Gemma Sara, estàs apuntada... o esteu apuntades, com vulguis!!!
  Tindràs un post d'adhesió!

  Benvinguda, com més serem més riurem!!!

  ResponElimina
 11. Si no hi ha drogues i sexe, per a què serveix un recull de blogaires?

  ResponElimina
 12. Home, tenint en compte que és una trobada virtual, servir, servir, doncs no per gran cosa la veritat...

  ResponElimina